Kontant betalt undersøgelser-at finde de bedste selskaber

Kontant betalt undersøgelser er sjovt og er blevet en kilde til ekstra kontanter for masser af mennesker i dag. Det er en praktisk og nem måde at tjene ekstra penge med ikke en masse arbejde, i komfort i dit eget hjem. Lyder svært at tro, at nogle, men det er sandt.

Hvis du er på udkig efter sådan en indkomst generator, så Forbered dig før du tager springet.

Grundlæggende trin til at komme Setup med kontant betalt undersøgelser

Vælg først et par steder, der tilbyder kontanter betalt undersøgelser og læse grundigt hvad de tilbyder dig. Nogle steder vil tilbyde dig direkte adgang til de marketing virksomheder, der forarbejder undersøgelserne. I dette tilfælde skal du gennemse databasen og gælder for undersøgelserne du er interesseret i andre websteder fungere som “den midterste mand” – thy har aftaler med store marketing virksomheder, hvorfra de modtager undersøgelserne og derefter distribuere dem gennem deres registrerede brugere. I dette tilfælde får man passivt venter på undersøgelser til at fuldføre.

Også, huske på, at ikke alle rundspørge er faktisk kontant betalt undersøgelser… Nogle undersøgelser giver ikke penge som en belønning for at fuldføre dem. I stedet, du kan modtage et gratis produkt eller en tjenesteydelse; rabatter på visse handlende, gavekort eller kuponer, gratis prøver, osv. der er endda undersøgelser, der gør det muligt at deltage i en konkurrence efter deres afslutning. Hvis du ikke er rigtig efter disse former for aflønning, er det bedre at gøre denne beslutning selv på forhånd for at undgå skuffelse senere.

En anden vigtig ting at overveje er, hvor du vil få kontant og hvem der betaler. Hvis du har tilsluttet en mægler type websted, du normalt er betalt af dette websted, ikke en du gør ende undersøgelse for. Hvis du har tilsluttet en database over virksomheder, der søger survey deltagere er du tilbøjelige til at være betalt af firmaet landmåling. Uanset detaljerne skal du være opmærksom betalingsmetode – vil du blive betalt med check eller via bankoverførsel osv.

Dobbelt-tjekke din detaljer!

Endelig Sørg for at dine personlige oplysninger vil blive brugt som anført i de kontaktoplysninger, du Oprindeligt indsendt. Desværre, der er mange svindel undersøgelse websteder, der vil tilbyde dig at deltage i en kontant betalt undersøgelsen, med det ene formål at få fat i dine personlige oplysninger. Derfra, dine oplysninger kan senere blive solgt til mange andre selskaber, og du kan ende op modtage hundredvis af uønskede e-mails og SPAM emails. Kontroller, at du undersøge det selskab, hvor du vil deltage med. Browser Søg på din computer, og se, om nogen anmeldelser vises i din søgning.

Husk, hvis du får de rigtige virksomheder, kontant betalt undersøgelser kan være sjovt og nemt. Hvis du ønsker mere anmeldelser og tips tjek mine links nedenfor.

Du er velkommen til at besøge alle nogle af mine sites få betalt For Surveys