En Guide til at finde ret banken for dine behov

Uanset om du er på udkig efter en bank til at åbne en ny konto eller du er blot utilfreds med din tidligere bank og ønsker at finde et nyt sted at gøre forretninger, kan finde den bank, der er rigtige for dig undertiden være ret vanskeligt.

Selvfølgelig, behøver det ikke at være… det blot et spørgsmål om at vide hvad du er ser ud nemlig før du hovedet ud til banken, og sørge for at du gør en lille smule til sammenligning af tjenester, før der træffes beslutning om en bestemt bank over de andre.

Nedenfor finder du nogle grundlæggende tips til hvad man skal kigge efter i en ny bank, samt hvad man skal undgå.

Rentesatser

Uanset hvilken type konto, du vil åbne, vil renten være af stor betydning. Check at se, hvilke priser betales til opsparing og pengemarkedet regnskaber, samt hvorvidt renter udbetales til chequeing konti.

Hvis du leder efter et lån i stedet, finde ud af hvad de base rentesatser, der er opkrævet for lån og om din interesse kan blive påvirket af den sikkerhedsstillelse, som du bruger.

Konto muligheder

Når man ser på en bank for at fastslå, om det er den rigtige en for dig, overveje, hvor mange valgmuligheder er tilgængelige for hver konto. Ideelt set bør der være flere forskellige muligheder for chequeing, opsparing og andre konti.

Hvis en bank tilbyder kun meget grundlæggende tjenester, du måske være bedre tjent til at søge andre steder hen, medmindre de rentesatser, som de tilbyder er godt over gennemsnittet.

Online-kontoadgang

Dog ikke som store en bekymring som nogle af de andre overvejelser, bankerne at tilbyde online-konto adgang kan tilføje et niveau af bekvemmelighed til din bank opleve at du måske ellers ikke ville have.

Online-konto adgang kan giver dig mulighed at tjekke din saldo, overføre penge fra en konto til en anden, og se selv, hvilke checks har ryddet bank fra privatlivets fred for dit eget hjem.

Corporate vs lokal

En anden mindre overvejelse, der kan have indflydelse på din beslutning er uanset om banken er en del af en national eller verdensomspændende corporate kæde eller hvis det er en lokalt ejet og drevet institution.

Corporate kæde banker tendens til at have meget mere støtte fra deres corporate kontor, men er normalt begrænset til tjenester og indrømmelser, som de kan tilbyde uden godkendelse fra en højere myndighed.

Lokale banker, på den anden side er som regel i stand til at håndtere de fleste spørgsmål internt, som ejeren er normalt en person inden for Fællesskabet.

Shopping rundt

Når man sammenligner banker for at finde den rette til at opfylde dine behov, er det vigtigt at udforske alle dine muligheder. Indsamle oplysninger fra flere forskellige banker og sammenligne kontoen indstillinger, hver tilbyder til deres rentesatser.

Nogle banker kan tilbyde fremragende priser men med relativt få muligheder… andre måske har en bred vifte af muligheder men tilbyde forfærdelig rentesatser.

Sammenligne og kontrast en række bank muligheder for at finde bedste tilbud, der passer til dit behov… jo, det er en stor beslutning og bør ikke håndteres let.

Ved at tage sig tid til at sammenligne dine valgmuligheder og shoppe rundt efter de bedste tilbud, er du meget mere tilbøjelige til at finde den bank, der vil give dig den bedste oplevelse.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: