Lad mig vide hvad du synes!

Nogle af hans picks har været så vellykket (op til $ 20.000 om året i royalties), han er tilbageholdende med at tage det næste skridt for at sende demoer til big-name lydbog udgivere, fordi, mens deres bøger kan være mere højt profileret, ville deres løn ikke matche, hvad han allerede gør. Hvis du er medlem af dit lokale bibliotek, kan begrænsninger i dit område betyde, at du går glip af at gå, eller måske føler du dig bare ikke tryg ved at tage turen. Apples HomePod mini pumper ud utrolig lyd for sin størrelse og pris og er en virkelig stor højttaler til Apple fans og HomeKit-brugere. Det virker ikke med lydbøger med DRM (Apple Books eller Audible), men fungerer godt med MP3, lydbøger gratis (klik her for info) M4A og M4B filer. Du kan finde nogle fantastiske Apple Watch bands på Amazon, der passer til din stil og vil ikke koste en masse penge.

Når der er gået 30 dage, fornys dit Audible-medlemskab til den normale månedlige pris på $14,99, medmindre du annullerer dit medlemskab på forhånd. I nogle tilfælde betalte han en del af udgifterne til ansættelse af redaktører og grafikere til at fikse op bøger, han følte havde potentiale. Ud over at lære dig at udnytte hver type spiller, skitserer jeg min generelle strategiske spilplan og liste et par aspekter af poker, du skal mestre, at tage sted, han følte. Hvad er din ideelle fødselsdag plan? Lydbogen er tilgængelig på Spotify og You Tube. Jeg har været en lydbog fan, så længe jeg kan huske. Jeg har haft en Audible abonnement siden 2008, og jeg har lyttet til hundredvis af bøger i løbet af denne tid. Prolog er en gratis download på App Store, og der er en engangs $ 5 in-app køb for at låse offline downloads og samlinger funktioner, jeg nævnte tidligere.

Hvis du bygger “samlinger” i Plex (tænk: Harry Potter, Ringenes Herre osv.), vil de dukke op som samlinger i appen. Se dine samlinger i en samlingsvisning, og tilpas, hvor dine samlinger vises på din enhed. Hvad er LibriVox? Nå, det sker for at være en af internettets største samlinger af gratis, public domain bøger omdannet til lydformater i snesevis af sprog. I forsker muligheder for forbrug af lydbøger for mig og mine kiddos, faldt jeg over en artikel fra CNET, der nævnte en platform kaldet LibriVox. Denne service er sponsoreret af AudioFile Magazine og lydbøger fra denne hjemmeside kan bruges af OverDrive ansøgning på din smartphone og andre gadgets. 3. Det næste skridt er at downloade den gratis app af den tjeneste, dit bibliotek bruger. Tidligere på året tilføjede jeg en ny type medier til min server: Plex-lydbøger med Prolog-appen.

Selvom Plex ikke understøtter det ud af boksen, er det en temmelig ligetil proces at tilføje en del af dit bibliotek til bøger. Da disse bøger er offentligt tilgængelige, mange af titlerne er gamle bøger, men det betyder ikke, du kan ikke finde godt indhold. Vinyl skæring er blevet en massiv kunst i maker samfund, og mens der er en masse brand valg derude Cricut er en af de største og mest betroede. Udvikleren har et tip krukke til at støtte den fortsatte udvikling, og jeg bruger ofte det, når nye opdateringer kommer ud. Så hvilken slags bøger kan du bruge med Book Reader?