Hvordan Switchplates kan slå et værelse fra trist til blændende i sekunder

Der er ikke to mennesker i verden, så ikke to mennesker har samme smag. Hvorfor er det så at fleste boliger har plain, hvid switchplates?

Switchplates har eksisteret siden dagene af indendørs elektricitet. De omfatter et åbent område i en væg hvor en lyskontakt er på plads, hvilket gør området ser pæn som en knappenål, da det dækker de synlige ledninger, alt imens bistår i en hazard gratis område. Originalerne blev ganske hæslig, som regel lavet af en boxy stil træ blok, ikke beregnet til nogen form for dekorative formål på alle, bare til praktisk brug.

Vi er helt sikkert kommet en lang vej, som dagene af din bedstemors plettet, messing switchplates, med præamblen til forfatningen indgraveret på toppen synes som en sidste drøm (eller mareridt). De virkelig kan være ganske gavnligt kunstform, for alle med elektricitet skal have en switchplate af sikkerhed grunde, så hvorfor i alverden ville du ønsker at have den samme nøjagtige, kedelig en at alle andre har?

Traditionelt, er dekorative switchplates blevet fundet i børns soveværelser, planteskoler og den lejlighedsvise badeværelse. Men hvorfor stoppe der?

Der er mange ting, der ikke mere kedeligt end en almindelig, kedelig væg. En solid, æggeskal-farvet væg med en almindelig hvid switchplate – jeg har brug at få en espresso lige tænke over det. Du har brug for et stænk af farve og nogle dekorative kunst at give dit hjem tegnet det behov-det skal afspejle personlighed i sin resident-it bør afspejle du. Hvorfor ikke kombinere farven og kunsten i et snazzy, un-kedeligt switchplate dække?

Badeværelse fuld af frøer eller køkken accent med vinflasker og druer kan begge nemt har prikken over i’et på en ikke kedeligt switchplate. Hvis du ikke kan finde det præcise mønster til at matche hvad du allerede har, venligst, i det mindste ændre farven på switchplate til at koordinere eller komplimentere resten af rummet… Lad det hvide.

I hvert fald er switchplates en hurtig, simpel tilføjelse til at gøre en kedelig og kedelig plads til en blændende hule, der er lige så nemt som spejlvende en switch.