Disco Stu’s Top Tips til at hjælpe studerende Spar penge

Biggie, er naturligvis, GO HOME. Du kan spise gratis der. Og mor vil sandsynligvis gøre vasketøjet (hvis du kravle / ser patetisk nok). Det betaler sig at spare op dit vasketøj indtil turen er umagen værd – du kan endda tage i Tøjvask fra din rigere studerende pals for kontanter og du mor vil gøre, også uden at vide det ikke er dine ting. Plus, vil du finde, at din far har fyldt køleskabet med øl, forventer du at være væk indtil ferien. Fjols! Nedadrettede, er naturligvis, at de ikke ønsker du ryge i nærheden af stedet, så du bliver nødt til at hænge ud af vinduet med en rollie. Men når du afbalancere dette med, at fogies vil opføre sig som en ulønnet taxiservice, og endda give dig en lille ‘lommepenge’ – godt, hey, du kan ikke gå galt nu kan ya?
Kan ikke gå hjem? Ok. Ikke et problem. Start ved at spore dine udgifter. Hvor er kontant kommer? Du ville være gob-klasket at se hvor meget du bruger på chips og rizlas. Hvis du holder en liste over de små ting, kan du begynde at luge dem ud. Ingen brug en Snickers bar, gør de? Så hvorfor er du køber 15 om ugen??? Jeg siger ikke, du kan ikke have det sjovt, men du behøver kun at BUDGET for det. Hvis du altid går ud på en fredag aften, Sørg for, du har angivet 12 pints af madlavning lager du altid quaff ned student bar i listen over budgettet. Hvis du ikke gør det, så kommer søndag behøver du nok for KFC og pommes frites. Bruge regneark tilgængelig gratis på www.noDebtEver.com og du vil ikke gå langt galt.
Budgettering korrekt er dobbelt vigtigt, når du indser, at de fleste studerende løber tør for penge halvvejs igennem på sigt. Hvis du budget, du vil stadig have nogle dosh efterladt af den sidste uge, og behøver ikke at hænge rundt om placeringer på parkeringspladsen på udkig efter scraps. Og ikke forestille sig, du kan bruge dit kreditkort til at betale din måde. På trods af navnet, og hvad dine venner siger, de er faktisk ‘gæld kort’, og du faktisk nødt til at betale tilbage de penge, du tager ud for dem. Virkelig. Jeg ved, jeg var gob-klasket også. Men det er sandt. Hvis du ikke betaler det tilbage, de besværet du, og så dine forældre, så bare holde sig væk fra dem. Shysters. Hvis du skal bruge plast (sige, at imponere girlies) Angiv en streng grænse og ikke gå over jeg t. De opkræve dig noget, der hedder “interesse”, som faktisk ikke er meget interessant, men gør det endelige lovforslag større, hvilket er virkelig naff – dette er forklaret på www.nodebtever.com men du sandsynligvis ikke vil forstå det cos jeg ikke enten.
Forberede det uventede. Ja jeg kender, lyder virkelig ‘pige guide’ ikke det / men hver sigt noget slemt er tilbøjelige til at ske (en roomie kaster på din iPod, en person kaster en brandslukker igennem den hovedforpligtedes bilruden mens du tilfældigvis være forbi, og du får skylden, den nyeste squeeze behov for nogle kontanter til en lille ‘op’) og du får brug for readies til at behandle den. Det er på tidspunkter som disse du finde ud af hvem din rigtige venner er, nemlig ingen, så du nødt til at stole på dine egne ressourcer. Dette tip også passer ind i planlægningen af ferien – disse julegaver købe ikke sig, sucker.
Og forresten, kan ikke give kredit til roomies. Disse s.o.b/s betale aldrig det tilbage, og næste valgperiode de vil har forlod college helt, eller i det mindste har ændret deres navne og kurser, så du ikke vil se dine hårdt tjente nogensinde igen. Det er om det virkelig. Beklager.