Brug af en kreditreparationstjeneste

Du kan også ansætte en kreditreparationstjeneste, der hjælper dig med at rydde op i din kreditrapport. Kreditreparationstjenesterne trækker dine rapporter fra alle tre bureauer til dig og hjælper dig med at finde fejl. Nogle af disse virksomheder yder også personlig økonomisk rådgivning og kan bede dig om at underskrive en begrænset fuldmagt til dem. Disse tjenester er dog ikke dine penge værd, så du bør omhyggeligt vælge en kreditreparationstjeneste, der giver dig en rapport af høj kvalitet.

Generelt involverer kreditreparationstjenester at kontakte de tre vigtigste kreditrapporteringsbureauer – TransUnion, Equifax og Experian. Disse bureauer får oplysninger om dig fra kreditorer og offentlige registre, og de kan bestride unøjagtige oplysninger, hvis du bestrider det. Fordi disse rapporter er “menneskeskabte”, er der mange muligheder og subjektivitet involveret. Hvis du ikke er tryg ved at forhandle med disse virksomheder, skal du kigge andre steder. Dette vil spare dig tid og penge i det lange løb.

En anden mulighed er at ansætte et kreditreparationsfirma til at hjælpe dig med dine tvister. Disse virksomheder kan hjælpe dig med at lave tvister om dine rapporter, men det er stadig tilrådeligt at gøre det selv, hvis du er usikker på, hvordan du skal fortsætte. Processen er den samme, uanset om du bruger et gratis værktøj eller en betalt tjeneste – du skal gennemgå dine rapporter og bestride fejl. Det er bedst at gøre dette mindst en gang om året for at se, om du har nye problemer, der skal løses.

Der er to hovedtyper af svindel, når det kommer til kreditreparation: virksomheder, der lover at rette din kreditrapport, men ikke er andet end svindel. Som et resultat er det afgørende at lære at få øje på en fidus for at beskytte dig selv. Selvom ingen helt kan fjerne en negativ vare fra din kreditrapport, er det muligt at rette fejl og hæve din score. Hvis du er opmærksom på farerne, kan kreditreparation være det rigtige valg for dig.

Et kreditreparationsfirma vil se på dine rapporter for fejl og oprette en tvistplan med kreditorerne. En vellykket tvist kan hæve din kredit score. Et kreditreparationsfirma kan også foreslå at åbne nye konti for dig. Du skal dog være forsigtig og ikke påtage dig nogen ny kredit, før din rapport er forbedret. Hvis du ikke forstår processen, skal du ikke tilmelde dig noget. Hvis du ikke forstår kreditreparation, kan du ansætte et kreditreparationsfirma.

CROA har klare retningslinjer for velrenommerede kreditreparationsfirmaer. Før du ansætter et kreditreparationsfirma, skal du sørge for, at de overholder disse retningslinjer. Disse virksomheder skal tilbyde en skriftlig kontrakt, der beskriver de tjenester, de vil levere, den anslåede tid, der er nødvendig for resultater, og de samlede omkostninger ved reparationen. Endelig har forbrugerne ret til at fortryde kontrakten uden bod op til tre dage efter underskrivelsen. Du kan også bede dit kreditreparationsfirma om en gratis konsultation, så du kan se, om de passer til dig.