Rust Bullet – videnskabeligt bevist teknologi

Velkommen til RustBullet.com her vil vi præsentere dig verdens mest overlegen rust forebyggelse materiale, Rust kugle. Vi gennemførte tekniske sammenligning test mod de seks vigtigste ingredienser, mest alt rust forebyggelse produkter indeholder bruger certificeret autonome laboratorier i overensstemmelse med standarderne for American Society for Testing and materialer (ASTM) og dermed den konklusion. Rust Bullet tilbyder ekstraordinære slidstyrke og er næsten umulig at ridse, hvilket gør det fremragende til suspension komponenter, og er en et trin to-applikation produkt, det er simpelt at bruge. Rust Bullet er en problemfri et skridt proces og giver dig problemfri anvendelse. I modsætning til andre produkter, er ringe eller ingen forberedelse forpligtet til at forberede metallets overflade. Rust Bullet kan endda anvendes på et rustent metal overflade, der rengøres med kun sæbe og vand på grund af Rust Bullet fremragende vedhæftning egenskaber. Rust Bullet efterlader dig en permanent indtryk af sin rust dræbe evner.

Være det forår-sommer eller efterår-vinter, giver denne rust korrosion forebyggelse materiale hård vejrbestandighed i alle klimaer selv i saltvand. På grund af avanceret teknik forbliver disse kvalitet top coats en mulighed til dig og ikke en tvang. Anvende Rust kugle på metaltag, bruge det som en konkret belægning for styrke og holdbarhed eller bruge den indendørs klart Rust kugle som en beskyttende gulv belægning, det er ikke arbejdskrævende og ikke indeholder zink, chromater, syrer og eventuelle tungmetaller. Hvorved Rust Bullet er bruger kammeratlig og kræver meget lidt vedligeholdelse. For at bevise vores supremacy startede vi et program til at teste Rust kugle i forskellige miljøforhold. En række top klasse test blev udført på nationale test standarder, Inc. Disse tests lettet et flertal af negative miljøer, fra varmt til koldt og fugtigt tørre test hvor sammenlignet med andre førende på markedet i denne kategori og de uvildige resultater viste Rust kugle havde vundet kapløbet af en mile, hvilket gør det det bedste rust korrosion forebyggelse produkt tilgængeligt på det internationale marked-sted.

I jagten på yderligere ekspertise gennemførte vi de samme prøvelser på Q-Labs forvitring Research Center udføre identiske test. Vi valgte Q-Labs forvitring Research Center, fordi det fremstiller og leverer test paneler og mange af vejret test apparater, der anvendes over hele verden til dato. Vores overlegenhed i dette miljø var forudsigelig denne gang også. I dag, er Rust Bullet en af verdensførende i rust korrosion forebyggelse. Vores videnskabeligt patenterede teknologi gør os valget af succes.