Fødslen af GPTs

Vores økonomi er bygget på reklamer, der bliver stadig mere problematisk. Virksomheder bruger milliarder af dollars årligt på reklame metoder, der er ikke længere effektiv. Firs procent af alle amerikanske hjem nu selv Tivo, hvor springe gennem reklamer er blot et tryk på en knap væk. De fleste nye biler er nu bliver leveret med (kommercielle) satellitradio allerede er installeret. Nye, strengere lovgivning vedrørende telemarketing løbende bliver sat på plads og de stigende udgifter til frimærker gør direct mail reklamer omkostningseffektivt uoverkommelige. Traditionelle metoder for reklame bliver gradvist mere ineffektiv.

Så hvad er en annoncør at gøre? I disse økonomisk udfordrende tider flere og flere mennesker oversvømmelser internettet dagligt, på udkig efter måder at tjene penge til enten supplere deres indkomst eller erstatte den. Familien bliver (Heldigvis) hjørnestenen i vores liv igen. Alder af “du kan har det alle, familie og karriere” og “børn netop savn kvalitetstid, ikke kvantitet” har trukket sig en afslutning. I dagens verden mor ønsker at blive hjemme og opdrage deres børn. Fædre at holde op med højt tryk, lange arbejdsdag arbejdspladser. De handler med dem i lavere indkomst job derefter på udkig efter måder at supplere deres løn eller erstatte det helt så de kan tilbringe mere tid med deres familier. Som denne tendens fortsætter med at udvikle sig, er selskaber begyndt at stå op og tage varsel.

Gennem historien markedsføring agenturer har holdt en løbende øje for stigende tendenser, så det er ikke underligt, at dette bestemt tendens har fanget deres opmærksomhed. Annoncører har fundet en måde at udnytte denne medier beriget tendens af mennesker søger for at tjene penge på internettet. PR-firmaer vil fortælle dig, at den bedste måde at reklamere for et produkt eller en service er at fange din target publikum opmærksomhed. Dette opnås bedst ved hjælp af enten humor eller incitamenter. Virksomheder ønsker du at se deres reklamer og jo mere fornøjelig denne erfaring er, jo flere mennesker vil være villig til at se dem. På den ene side virksomheder har brug for eksponering til deres reklamer, på den anden side mennesker ønsker at tjene penge hjemmefra via internettet… Er du begyndt at få billedet her? Hvilken bedre måde for at annoncere end for at finde en måde at betale ‘advertisee’ til at prøve deres produkter og tjenesteydelser? Derfor, GPT sites blev født.

Hvad er GPT sites? GPT-stativ til få betalt til, som i få betalt til tage undersøgelser eller prøve nye produkter eller tjenesteydelser. I stedet for at tilbringe alle at reklameindtægter på gamle, mere traditionelle medier (fjernsyn, radio og print), annoncører nu tildeling af flere og flere af deres reklamebudget mod internet-annoncering. GPT sites er dybest set den midterste mand, der introducerer annoncøren til advertisee.

Annoncører betaler GPT webstedsejere at levere kundeemner til dem. De er på udkig efter folk til at læse om deres produkt, give deres meninger om deres produkter og prøve deres produkter og / eller tjenester. Det er hvor advertisee kommer. Webstedsejere GPT-find kundeemner til at oprette forbindelse med annoncørerne. De opnå dette ved at betale en stor procentdel af deres indtjening fra annoncøren til de fører de forsyner dem med.

GPT sites typisk være vært for en række forskellige tilbud på deres websider, herunder gratis tilbud, undersøgelser, service og produkt forsøg, betalt for at læse e-mails, og cash-back shopping. Tjene penge på disse websteder er ikke kun simple, det er faktisk meget indbringende. Det er hvordan det virker; Du tilmelder dig på GPT-websted, når du er logget på du vil finde en liste af tilbud. De fleste GPT sites organisere deres tilbud i kategorier, enten freebies eller betalt retssag tilbud. Freebie tilbud er 100% gratis og kræver ikke et kreditkort. Disse er normalt undersøgelser for at udfylde en anmodning om yderligere oplysninger om et hjem forretningsmulighed eller tilmelding til et nyhedsbrev. De betale overalt fra.40 cent til $3. Retssag tilbyder typisk kræver et kreditkort, men er langt mere indbringende. Nogle tilbud koste ikke faktisk noget (medmindre du ikke annullere ved slutningen af prøveperioden). Andre omkostninger overalt fra $1 til $5 for betalt forsøg eller forsendelse og ekspedition afgifter. Fortjenstmargenen på disse typer af tilbud er meget høj, betale et sted mellem $10 og $30, lejlighedsvis mere. Når du har afsluttet et tilbud markere du blot den som fuldført ved hjælp af linket. Afhængigt af tilbuddet, vil din konto blive krediteret overalt fra et par minutter til et par dage. De fleste GPT sites betale om måneden, men der er et par, der betaler dagligt eller ugentligt.